ALPRAZOLAM 0,50MG

 50,00

Titel Aantal Korting
Bulk korting 5 - 9 5%
Bulk korting 10 - 14 7%
Bulk korting 15 + 10%
Categorie:

Alprazolam kopen

Alprazolam kopen bij de apothekermedicatie.com voor vermindering van angstgevoelens en voor een spierontspannende en rustgevende werking. 

Het behoort tot de groep geneesmiddelen die bekend staan als benzodiazepinen, het werkt kalmerend bij angst of spanning door de demping van emoties. 

Hierdoor verminderen lichamelijke klachten die met angst en spanning samen gaan, zoals buikpijn, hartkloppingen, trillen en overmatig zweten. 

Alprazolam kopen

Alprazolam bestellen

Alprazolam bestellen kan bij de apothekermedicatie.com zonder recept van een arts. Een bestelling is binnen enkele minuten geplaatst, dus u hoeft niet verder te zoeken naar medicijnen! Plaats de bestelling nu en maak gebruik van onze gratis verzending. Hoe handig! Alprazolam kopen kan eenvoudig online. 

 

Het effect van Alprazolam treedt binnen een half uur tot één uur na inname van het medicijn op, dit houdt 6 tot 8 uur aan. Het is daarom belangrijk om het medicijn met regelmaat op vaste tijdstippen gedurende lange tijd in te nemen, dus gebruik Alprazolam 3 keer per dag elke 8 uur.  

 

Wilt u Aprazolam bestellen en bent u zwanger of geeft u borstvoeding? Alprazolam kan schadelijk zijn voor uw ongeboren baby. U en uw arts moeten beslissen of u alprazolam tijdens uw zwangerschap moet gebruiken.

Geeft u borstvoeding of bent van plan borstvoeding te gaan geven. Dan mag u geen borstvoeding geven als u alprazolam gebruikt, het medicijn kan voorkomen in de moedermelk.

 

De bijwerkingen

Het kan zijn dat tijdens het gebruik van Alprazolam na enkele weken afhankelijkheid van het medicijn optreedt, stop daarom tijdig met het gebruik van Alprazolam. Dit is te merken aan ontwenningsverschijnselen, zoals het toenemen van angst, slapeloze nachten, rusteloosheid, hoofdpijn, spierpijn en meer irritatie ervaren. 

 

Ontwenningsverschijnselen zijn waarschijnlijker als Alprazolam regelmatig gebruikt wordt gedurende lange tijd (meer dan 1-4 weken) of in hoge doses.  Gebruik Alprazolam daarom niet langer dan enkele weken. 

 

Er bestaat een risico op misbruik, verkeerd gebruik en verslaving van Dit medicijn, wat kan leiden tot overdosering en ernstige bijwerkingen, waaronder coma en dood, delirium, paranoia, suïcidale gedachten of handelingen, toevallen en ademhalingsmoeilijkheden. U kunt een verslaving ontwikkelen, zelfs als u Dit medicijn volgens voorschrift van uw arts inneemt.

 

Online alprazolam kopen

Bij de apothekermedicatie.com kunt u discreet online Alprazolam kopen zonder recept van een arts. Wil jij Alprazolam kopen? Dit medicijn is geïndiceerd voor de behandeling van angststoornissen en de verlichting op korte termijn van de symptomen van angst bij volwassenen. Dit medicijn is ook geïndiceerd voor de behandeling van paniekstoornis bij volwassenen met of zonder angst voor plaatsen en situaties die paniek, hulpeloosheid of verlegenheid kunnen veroorzaken (agorafobie).

 

Wat is de belangrijkste informatie die ik moet weten bij het kopen van Alprazolam?

Dit medicijn is een benzodiazepine-geneesmiddel. Het gebruik van benzodiazepinen in combinatie met opioïde geneesmiddelen, alcohol of andere middelen die het centrale zenuwstelsel onderdrukken (waaronder straatdrugs) kan leiden tot ernstige slaperigheid, ademhalingsproblemen (ademhalingsdepressie), coma en de dood.

 

Roep onmiddellijk spoedhulp in als een van de volgende situaties zich voordoet:

  • Oppervlakkige of vertraagde ademhaling
  • De ademhaling stopt (wat kan leiden tot een hartstilstand)
  • Overmatige slaperigheid (sedatie)

Ga vooral niet autorijden en bedien geen zware machines, totdat u weet wat het effect is van het gebruik van het medicijn en opioïden.

 

Dit medicijn kan lichamelijke afhankelijkheid en ontwenningsverschijnselen veroorzaken. Stop niet plotseling met het innemen van dit medicijn omdat dit kan leiden tot ernstige en levensbedreigende bijwerkingen. Waaronder ongewone bewegingen, reacties of uitingen, toevallen, plotselinge en ernstige veranderingen in het mentale of zenuwstelsel, depressie, dingen zien of horen die anderen niet zien, een extreme toename van activiteit of praten, het contact met de werkelijkheid verliezen, en suïcidale gedachten of handelingen.

 

Extra informatie

Neem het medicijn niet in als u allergisch bent voor alprazolam, andere benzodiazepinen, of een van de bestanddelen van alprazolam. Neem het medicijn niet in als u antischimmelbehandelingen gebruikt, waaronder ketoconazol of itraconazol.

Voordat u alprazolam inneemt, moet u uw arts vertellen over al uw medische aandoeningen, ook als u:

  • Depressie, stemmingsproblemen of suïcidale gedachten of gedrag heeft of heeft gehad.
  • Lever- of nierproblemen heeft.
  • Longaandoeningen of ademhalingsproblemen heeft.

 

Bestellen en betalen

Bij apotheker medicatie kun je eenvoudig medicijnen bestellen zonder recept. Je kunt de medicijnen afrekenen met iDeal, Bitcoin en wij bieden zelfs de mogelijkheid aan om met contant geld te betalen. U kunt bij ons ook terecht voor temazepam, oxazepam, lorazepam, zolpidem, zopiclon.

Plaats eenvoudig uw bestelling, heeft u een vraag? Dan kunt u via het contactformulier contact met ons opnemen.

Merk

Alprazolam kopen

Winkelwagen
error: Sorry you need to type it al over